Najstarszy Serwis Internetowy o Brodnicy - Promujemy region już od 1995 r.
Forum BRODNICA - portal eBrodnica.pl
Forum dla wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia nt. naszego regionu i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Gmina Górzno] GTS Relaks Dortom
Autor Wiadomość
Marek 

Wysłany: 2007-07-24, 12:45   [Gmina Górzno] GTS Relaks Dortom

W temacie dyskusja na temat klubu, meczów, kibiców itp itd...

Już w najbliższy czwartek o godzinie 18 na stadionie w Brzoziu piłkarze górznieńskiego Dortomu rozegrają swój pierwszy mecz kontrolny przed sezonem. Serdecznie zapraszamy kibiców. Jadzik będziesz?

Swoją drogą Dortom się wzmacnia do klubu dołączy 3-4 nowych zawodników.

Jadzik 

Wysłany: 2007-07-24, 14:21   

jesli bede mial mozliwosc to tak

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-24, 15:29   Dortom

Kilku doszło ( m.in. ja ;p ) Ale też odszedł Mirek a to może martwić. Więcej jednak będzie wiadomo po naszym meczu w Brzoziu.

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-07-24, 17:38   

No faktycznie Mirka szkoda, ale może kiedyś dorośnie i zrozumie... Oby.
Co do wyjazdu to raczej nie planuje nigdzie się ruszać za to na meczach u siebie będę jak w tym sezonie prawie na wszystkich.

Marek 

Wysłany: 2007-07-24, 18:39   

Ja pomimo przeprowadzki na studia do Torunia też postaram sie być na wszystkich meczach , bo mecz bez kierownika w składzie jest meczem przegranym hehe :mrgreen:

Tom 

Wysłany: 2007-07-24, 19:55   

Marek napisał/a:
bo mecz bez kierownika w składzie jest meczem przegranym hehe :mrgreen:

ale żeś teraz podsumował :slap:

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-24, 21:36   

No wygląda na to że luka po Mirku wypełni się całkowicie. Dziś na treningu pojawił się Bartek Aranowski, grający kiedyś w Sparcie B-ca i Lechu Rypin, a ostatnio w Unifreeze.

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-07-25, 15:37   

DTM napisał/a:
No wygląda na to że luka po Mirku wypełni się całkowicie. Dziś na treningu pojawił się Bartek Aranowski, grający kiedyś w Sparcie B-ca i Lechu Rypin, a ostatnio w Unifreeze.

uuu niemożliwe...
taka gwiazda a chce grać w tak amatorskiej drużunie, czyżby mu się stało coś poważnego?
ale looz jakby faktycznie chciał grać i miałoby to pomóc drużynie to już niech biega w barwach dortomu

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-25, 17:56   

A to ja już nie wiem czemu on chce u nas grać ale ważne że gra. Z tego co wiem to odniósł niedawno jakąś poważną kontuzję i nie chce już grać na jakimś bardzo wysokim poziomie.

Marek 

Wysłany: 2007-07-25, 19:17   

DTM napisał/a:
A to ja już nie wiem czemu on chce u nas grać ale ważne że gra. Z tego co wiem to odniósł niedawno jakąś poważną kontuzję i nie chce już grać na jakimś bardzo wysokim poziomie.

Z tego co ja wiem to bardzo dużo graczy opuściło Unifreeze i szukają teraz klubów. Bartek wzmocni atak Dortomu i bardzo dobrze (nie pamiętam aby miał jakąś kontuzję poważną). Dortomi przyda się napastnik bo jak widać było w poprzednim sezonie, szczególnie w rundzie jesiennej na tej pozycji brakowało bramkostrzelnych graczy.

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-25, 21:17   

W meczu z Brzoziem zagrają młodzi i testowani, ale i tak źle być nie powinno. Fajnie byłoby odnieść zwycięstwo na sam początek, bo to zdecydowanie zbudowałoby nas psychicznie i dodało pewności siebie.

Marek 

Wysłany: 2007-07-25, 22:22   

DTM a Ty wcześniej grałeś w jakimś klubie?

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-26, 14:11   

Grałem w Sparcie Brodnica w juniorach

DTM 
ERRRRORR!!

Wysłany: 2007-07-26, 21:36   Brzozie - DORTOM GÓRZNO 2:1 (1:1)

No niestety. Pierwszy mecz przegraliśmy 2:1. W pewnym sensie może nas usprawiedliwić fakt, że do meczu trener wystawił młodych i testowanych i jedynie luki na trzech pozycjach były obsadzone zawodnikami doświadczonymi.

Mecz rozpoczął się od ataków gospodarzy, ale obrońcy Dortomu pewnie zażegnywali niebezpieczeństwo pod bramką. W 30 minucie to my objęliśmy prowadzenie, a bramka padła w sytuacji "sam na sam". Po chwili napastnik Dortomu z dwóch metrów nie trafia do pustej bramki. Niestety, jeszcze przed przerwą wyrównali piłkarze z Brzozia strzałem z wolnego.

Druga połowa była bardzo wyrównana i obydwie ekipy mogły zdobyć kilka bramek. Już na początku sędzia dyktuje rzut karny dla Brzozia. Piłka ląduje jednak na poprzeczce i wychodzi poza boisko. Na pięć minut przed końcem meczu Brzozie szczęśliwie strzela zwycięskiego gola. Piłka po odbiciu się od poprzeczki odbiła się też od bramkarza i wturlała się do bramki.

Na ogromne brawa zasługuje bramkarz Dortomu Dominik Aleksandrowicz, który przez cały mecz spisywał się znakomicie. W drużynie zawiódł atak, ale powinno się to zmienić już w najbliższym meczu z LZS Konojady, kiedy do zespołu dołączy Bartek Aranowski.

micuna 

Wysłany: 2007-07-27, 12:18   

będzie lepiej :) trzymam kciuki, a gdzie będzie ten meczyk z konojadami??

Odpowiedz do tematu