Najstarszy Serwis Internetowy o Brodnicy - Promujemy region już od 1995 r.
Forum BRODNICA - portal eBrodnica.pl
Forum dla wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia nt. naszego regionu i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Gmina Górzno] Czego brakuje w Górznie?
Autor Wiadomość
mar666er 
@o_o@

Wysłany: 2007-06-13, 19:53   retry

<marek> napisał
"I całe szczęscie, że tak się stało. W końcu nasza plaża pod względem wyposażenia będzie konkurencyjna do tych które znajdują się w pobliżu Górzna. Inwestycja zakupów nowego sprzętu i tak jest o x lat opoźniona no ale tak jak napisałem dobrze, że w końcu coś ruszyło".

Z tego co się orientuje, a dobrze się orientuje nasza plaża jest jednym z najlepiej wyposażonych ośrodków w naszej okolicy, pomijając oczywiście ośrodki prywatne, tylko szkoda że mamy wodę w jeziorze po przejściach. A sprawa desek w pomostach to chyba normalne że po zimie deski są skorodowane wilgocią, a w ogóle do 1 lipca i tak wszystkie które spróchniały maja być wymienione.

karolina 

Wysłany: 2007-06-13, 19:57   

a mi sie w gorznie podobalo i podoba... zreszta w tym roku a dokladnie w lipcu moja rodzina tez tam u Was na osrodku zagosci.. a poki co ucieszyl mnie fakt ze w zeszlym tygodniu plaza byla (jeszcze) za ,,fri"
:cigar:

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-06-13, 20:11   Re: retry

mar666er napisał/a:
nie będę się kłócił i spekulował odnoście gospodarki GTS na plaży bo wszyscy wiedzą jak było

najwyraźniej nie wszyscy wiedzą jak było...

mar666er napisał/a:
Z tego co się orientuje, a dobrze się orientuje nasza plaża jest jednym z najlepiej wyposażonych ośrodków w naszej okolicy, pomijając oczywiście ośrodki prywatne, tylko szkoda że mamy wodę w jeziorze po przejściach. A sprawa desek w pomostach to chyba normalne że po zimie deski są skorodowane wilgocią, a w ogóle do 1 lipca i tak wszystkie które spróchniały maja być wymienione.

Do 1 lipca....?
człowieku od jakiegoś czasu ludzie, tj. mieszkańcy i turyści korzystają z plaży w Górznie i te deski to już na długi majowy weekend powinny być gotowe, podobnie jak możliwość wypożyczenia sprzętu, toalety, i cała reszta, a nie w lipcu kiedy posadzą biletera w kasie...

mar666er napisał/a:
a odnośnie zaginionego bilardu, to wiem że był w domu kultury, później leżał nieużywany w starej siłowni, a teraz słyszałem że jest na hali w świetlicy.. ale to tylko pogłoski prawdopodobnie wilgoć przeżarła go w starej siłowni, wiecie cos może na ten temat??

też znam taką wersję, ale jeśli nawet wilgoć przeżarła go w starej siłowni to co komu do tego, skoro to własność niezależnej instytucji

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-06-13, 20:20   

Marek napisał/a:
MOD INFO:
forum nie jest miejscem gdzie będziecie sobie wytykać bardzo prywatne spostrzeżenia.

czymże są opinie użytkowników chociażby na temat twoich prywatnych zdjęć?

Marek napisał/a:
Zapraszam do kulturalnej dyskusji i zapewniam, że większości użytkowników to nie interesuje co Wy macie w głowach.

Skąd wiesz Mareczku co kogo interesuje a co nie :D

a na poważnie to sorry, już nie będę :bow: przyrzekam postanowienie poprawy :devil:

mar666er 
@o_o@

Wysłany: 2007-06-13, 20:36   tak jak Ty mnie ja Tobie...

"Człowieku" jeśli te deski tak bardzo juz wchodzą Ci w d... to jak w całym powiecie znajdziesz lepiej zakonserwowane deski to się zgłoś i nielicz na współczócie kiedy okaże się, że nie znalazłeś i że płytki na basenie w brodnicy są bardziej zgrzybiałe. O co ci chodzi z tymi dechami, byłeś na publicznych plażach nad jeziorami, u nas jest lux i nie czepiajmy sie już tego...

Goszka 

Wysłany: 2007-06-14, 07:34   

A czuliście jak cały pomost się rusza? Momentami czułam się jak na płynącej tratwie. A gdzie są drabinki? A ta poręcz? Lepiej żeby nikomu nie przyszło do głowy się o nią opierać.

No nie wiem czy wiecie, ale np. w Brodnicy na Niskim Brodnie nikt nie myśli o opłatach za wejście i planowanych jest tam wiele ciekawych imprez, natomiast w Górznie co? Podobno będzie wieczór świętojański ktoś cos o tym wie, czy impreza w stylu lat poprzednich?

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-06-14, 15:03   Re: tak jak Ty mnie ja Tobie...

mar666er napisał/a:
O co ci chodzi z tymi dechami, byłeś na publicznych plażach nad jeziorami, u nas jest lux i nie czepiajmy sie już tego...

Według mnie nie jest lux ponieważ nie ma co porównywać naszej plaży z innymi publicznymi, bowiem tylko nasza jest płatna, więc ciekawy jestem czy też tak dobrze wypadłaby w porównaniu z kompieliskami prywatnymi, bo chyba raczej z nimi należałoby stawiać naszą plaże w porównaniach.

karolina 

Wysłany: 2007-06-14, 15:18   

o je! :clap:
juz dawno na tym forum nie bylo takiej interesujacej wymiany zdan... prosba.. gdybyscie mogli troszke poklnac bylo by barwniej...a...i jeszcze jakies grozby cielesne.. plisssss :cigar:

Tom 

Wysłany: 2007-06-15, 12:16   

przez wzgląd na to że ostatnio nie miałem wiele czasu nie było mnie troche na forum i widze ze przegapiłem ciekawą dyskusję :devil:

mosiek 
Boski Karii :)

Wysłany: 2007-06-15, 14:42   

W Górznie brakuje ogródka piwnego.

Goszka 

Wysłany: 2007-06-15, 14:49   

mosiek napisał/a:

i tu Cie zaskoczę bo jest w planach i to na rynku :beer:

mosiek 
Boski Karii :)

Wysłany: 2007-06-15, 14:59   

Goszka napisał/a:
mosiek napisał/a:

i tu Cie zaskoczę bo jest w planach i to na rynku :beer:

Nie mogę sie doczekać.Tylko w którym miejscu??

strażak 
998

Wysłany: 2007-06-15, 16:46   

przy hiphacie ale czy to wypali to tak dokońca nie wiadomo. Poczekamy to się przekonamy. :cigar:

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2007-06-16, 08:56   

strażak napisał/a:
przy hiphacie ale czy to wypali to tak dokońca nie wiadomo. Poczekamy to się przekonamy. :cigar:

a to nie jest droga powiatowa, bo ktoś mi mówił ostatnio że cały skwer i ulice w około to własnośc powiatu?
Ale faktycznie mosiek ma racje
CHCEMY OGRÓDKA PIWNEGO

Goszka 

Wysłany: 2007-06-16, 11:40   

tak to jest własność powiatu, ale trwają negocjację w tej kwesti. oby sie udało bo ja też chce ogródka piwnego!!!

a mi jeszcze w tym mieście brakuje lekarza!!! bo wczorajszą akcję pozostawie bez komentarza, ale k**** podobno wszyscy przysięgaja ratować zycie...

Odpowiedz do tematu