<marek> napisał
"I całe szczęscie, że tak się stało. W końcu nasza plaża pod względem wyposażenia będzie konkurencyjna do tych które znajdują się w pobliżu Górzna. Inwestycja zakupów nowego sprzętu i tak jest o x lat opoźniona no ale tak jak napisałem dobrze, że w końcu coś ruszyło".
Z tego co się orientuje, a dobrze się orientuje nasza plaża jest jednym z najlepiej wyposażonych ośrodków w naszej okolicy, pomijając oczywiście ośrodki prywatne, tylko szkoda że mamy wodę w jeziorze po przejściach. A sprawa desek w pomostach to chyba normalne że po zimie deski są skorodowane wilgocią, a w ogóle do 1 lipca i tak wszystkie które spróchniały maja być wymienione.
a mi sie w gorznie podobalo i podoba... zreszta w tym roku a dokladnie w lipcu moja rodzina tez tam u Was na osrodku zagosci.. a poki co ucieszyl mnie fakt ze w zeszlym tygodniu plaza byla (jeszcze) za ,,fri"
nie będę się kłócił i spekulował odnoście gospodarki GTS na plaży bo wszyscy wiedzą jak było
najwyraźniej nie wszyscy wiedzą jak było...
mar666er napisał/a:
Z tego co się orientuje, a dobrze się orientuje nasza plaża jest jednym z najlepiej wyposażonych ośrodków w naszej okolicy, pomijając oczywiście ośrodki prywatne, tylko szkoda że mamy wodę w jeziorze po przejściach. A sprawa desek w pomostach to chyba normalne że po zimie deski są skorodowane wilgocią, a w ogóle do 1 lipca i tak wszystkie które spróchniały maja być wymienione.
Do 1 lipca....?
człowieku od jakiegoś czasu ludzie, tj. mieszkańcy i turyści korzystają z plaży w Górznie i te deski to już na długi majowy weekend powinny być gotowe, podobnie jak możliwość wypożyczenia sprzętu, toalety, i cała reszta, a nie w lipcu kiedy posadzą biletera w kasie...
mar666er napisał/a:
a odnośnie zaginionego bilardu, to wiem że był w domu kultury, później leżał nieużywany w starej siłowni, a teraz słyszałem że jest na hali w świetlicy.. ale to tylko pogłoski prawdopodobnie wilgoć przeżarła go w starej siłowni, wiecie cos może na ten temat??
też znam taką wersję, ale jeśli nawet wilgoć przeżarła go w starej siłowni to co komu do tego, skoro to własność niezależnej instytucji
_________________ "nie zawsze mów co wiesz, ale zawsze wiedz co mówisz"
Wysłany: 2007-06-13, 20:36 tak jak Ty mnie ja Tobie...
"Człowieku" jeśli te deski tak bardzo juz wchodzą Ci w d... to jak w całym powiecie znajdziesz lepiej zakonserwowane deski to się zgłoś i nielicz na współczócie kiedy okaże się, że nie znalazłeś i że płytki na basenie w brodnicy są bardziej zgrzybiałe. O co ci chodzi z tymi dechami, byłeś na publicznych plażach nad jeziorami, u nas jest lux i nie czepiajmy sie już tego...
A czuliście jak cały pomost się rusza? Momentami czułam się jak na płynącej tratwie. A gdzie są drabinki? A ta poręcz? Lepiej żeby nikomu nie przyszło do głowy się o nią opierać.
No nie wiem czy wiecie, ale np. w Brodnicy na Niskim Brodnie nikt nie myśli o opłatach za wejście i planowanych jest tam wiele ciekawych imprez, natomiast w Górznie co? Podobno będzie wieczór świętojański ktoś cos o tym wie, czy impreza w stylu lat poprzednich?
Wysłany: 2007-06-14, 15:03 Re: tak jak Ty mnie ja Tobie...
mar666er napisał/a:
O co ci chodzi z tymi dechami, byłeś na publicznych plażach nad jeziorami, u nas jest lux i nie czepiajmy sie już tego...
Według mnie nie jest lux ponieważ nie ma co porównywać naszej plaży z innymi publicznymi, bowiem tylko nasza jest płatna, więc ciekawy jestem czy też tak dobrze wypadłaby w porównaniu z kompieliskami prywatnymi, bo chyba raczej z nimi należałoby stawiać naszą plaże w porównaniach.
o je!
juz dawno na tym forum nie bylo takiej interesujacej wymiany zdan... prosba.. gdybyscie mogli troszke poklnac bylo by barwniej...a...i jeszcze jakies grozby cielesne.. plisssss
przy hiphacie ale czy to wypali to tak dokońca nie wiadomo. Poczekamy to się przekonamy.
a to nie jest droga powiatowa, bo ktoś mi mówił ostatnio że cały skwer i ulice w około to własnośc powiatu?
Ale faktycznie mosiek ma racje
CHCEMY OGRÓDKA PIWNEGO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum