Do naszej redakcji jeden z czytelników podesłał zdjęcie, wykonane z niedzielę 20 lipca około godziny 16.30. W mailu dziwi się, że w miejscowości turystycznej na ulicach i to w centrum miasta leży tyle śmieci. Poniżej zamieszczamy nadesłane zdjęcie.
ten syf to chyba jest po wczorajszej imprezie na rynku, bo na co dzień aż tak źle nie jest. Jednak dziś był odpust parafialny no i co tu mówić więcej - WSTYD!!!
chce się pożal się boże potupai wiejskiej to posprzątajcie po sobie!!!
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj.
Co sądzicie o tym czymś z plexiglasu co stanęło na wylotówkach do miasta, a ma witać i żegnać gości - mi to wygląda jak wjazd na stację benzynową.Miasta turystyczne stawiają - witają gości takimi "powitalnikami" z kamienia z drewna z materiałów bardziej naturalnych niż plastik a tutaj to tak jak mówię wygląda jakby się na stację benzynową wjeżdżało a nie do miasteczka turystycznego.
_________________ "nie zawsze mów co wiesz, ale zawsze wiedz co mówisz"
postaram się pyknąć coś w przelocie do tyrki
z resztą możesz śmignąć na pierwszą lepszą stację i sobie wyobrazić to co u nich stoi w barwy biało zielone i zamiast nazwy stacji napis Górzno
_________________ "nie zawsze mów co wiesz, ale zawsze wiedz co mówisz"
jak to widziałem po raz pierwszy z daleka to myślałem, że nasza stacja paliw postawiła sobie nową 'tablice' informacyjną - z bliska okazało się, że to jednak nie stacja..
krótko mówiąc bez pomysłu i polotu. ja na miejscu gdzie stoi 'tablica' widziałbym 3-4 metrową rzeźbę ryby z naszego herbu (drewnianą bądź metalową) - wykonaną z pomysłem i przede wszystkim w bardziej orginalny sposób. ciekawie wykonaną 'tablicę' można wykorzystać jako 'atrakcje', a ta jest po prostu nowa - nic więcej nie wnosi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum