Najstarszy Serwis Internetowy o Brodnicy - Promujemy region już od 1995 r.
Forum BRODNICA - portal eBrodnica.pl
Forum dla wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia nt. naszego regionu i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Imprezy sportowe w Górznie
Autor Wiadomość
Marek 

Wysłany: 2006-06-25, 21:51   Imprezy sportowe w Górznie

Porozmawiaj na temat wszystkich imprez sportowych odbywających się w Górznie.

Marek 

Wysłany: 2006-07-04, 14:01   

W dniach 8-9 lipca odbędzie się w Górznie Piknik Plażowej Piłki Siatkowej w Górznie. Wszystkich sypatyków plażówki zapraszamy na boiska. Obecnie do turnieju zgłosiło się 25 par z całej Polski. Organizator spodziewa się wysokiego poziomu zawodów.
W tym roku po raz pierwszy zostanie przeprowadzony oddzielny turniej dla kobiet :-)

Darek

Wysłany: 2006-07-10, 11:00   

Współczuje tym co grali w turnieju. Piasek był tak nagrzany, że nie dało się na nim stać. No coż... ale to w końcu siatkówka plażowa :-) Szkoda, że finały skończyły się walkowerami. Gdyby nie urazy i zmęcznie na pewno było by znacznie ciekawiej w walce o I miejsce. Pozdrawiam wszystkich uczestników Pikniku.

Tom 

Wysłany: 2006-08-03, 12:59   

4/5 sierpnia na piaszczystych boiskach przy Hali Sportowej w Górznie odbędzie się nocny turniej siatkówki plażowej. Mecze rozgrywane będą na dwóch sztucznie oświetlonych boiskach... Podobnie jak w tamtym roku, tak też w tym emocji napewno nie będzie brakować Zapraszamy :mrgreen:

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2010-07-04, 21:17   

Ma ktoś jakieś informację na temat tegorocznego pikniku piłki plażowej.
Impreza odbyła się w ten weekend i tak przemknęła nie zauważona- ani nagłośnienia przed, żadnych informacji z boisk, żadnego echa po.
Straszna lipa odpuszczać taką fajną imprezę bo była szansa żeby się to rozwijało.

Jadzik 

Wysłany: 2010-07-04, 21:35   

ja nic nie wiem...

xyz 
a,b,c,d,e...

Wysłany: 2010-07-04, 21:48   

nikt nic nie wie :D
zupełnie zapomniałem o tej imprezie bo wcześniej wiedziałem że od nas ziomki mają grać to wiedziałem że będzie.O tym że jest akurat w ten weekend dowiedziałem się od fryzjera bo tak to w ogóle pewnie zorientowałbym się już po.
To aż tak trudno pyknąć jakiś plakat i rozwiesić? Są ludzie chyba w tym mieście którzy biorą kasę za promowanie tego kawałka ziemi, są ludzie którzy działają na rzecz rozwoju gminy itd itp.
Kiedyś o tej bibie trąbiło się wszędzie od radia pik po lokalne gazety i portale teraz to tak jakby nikt się do tej imprezy nie przyznawał.
Ciekawe jak triathlon wypromują i czy w ogóle bo nie chciałbym że jak wyskoczę po bułki to mi na rowerach przed nosem śmigną i tyle ich zobaczę:D

Odpowiedz do tematu