[... ]Z jednej strony to i tak byłby przełom, bo jak niedawno wchodziłam na gorzno.com, to informacje były z września. Ostatnio widziałam, że się coś z grudnia pojawiło...Brawo!
Z drugiej strony, jak wygląd portalu się trochę zmieni i zaczną się pojawiać nowe informacje, to może więcej ludzi zacznie go znów odwiedzać. Bo do tej pory wystarczyło wejść raz na trzy miesiące, żeby przeczytać "newsy"....
portal przeszedł przemianę (czy na lepszą czy gorszą nie mnie oceniać - mi się nie podoba) ale z nowymi informacjami na temat iście z terenu Górzna nadal kupa...
a miało być tak pięknie
_________________ "nie zawsze mów co wiesz, ale zawsze wiedz co mówisz"
ale z nowymi informacjami na temat iście z terenu Górzna nadal kupa...
a miało być tak pięknie
Dobrze gadasz, ale ... jak dotąd to jak widać w Górznie tyyyyyyyyle się dzieje. Jak z Markiem i Anią wprowadzaliśmy dane na nowy portal, nie chcąc przepisywać już nieaktualnych informacji, to się okazało, że tak naprawdę nie ma co wpisywać. Dobrze, że jako pierwsi przynajmniej podaliśmy informację o triathlonie. Chętnie będziemy informować o tym co się dzieje, aczkolwiek skądś informacje muszą do nas trafiać.
Po raz kolejny odpowiem: krytykować łatwo
_________________ Ludzie są dokładnie tak szczęśliwi, jak myślą, że są. - Lincoln
Dobrze gadasz, ale ... jak dotąd to jak widać w Górznie tyyyyyyyyle się dzieje.
jasne Wojtku - nic się nie dzieje...
w Galerii u Teodoryka - nic
Przygotowania Dortomu i Unifree do sezonów - nic
Cały cykl halowej piłki nożnej - nic
Szkoła nie robi nic oprócz nauczania, w przedszkolu też się nic nie dzieje, rady gminy, sesje , spotkania samorządu mieszkańców - nic się nie dzieje
Wojciech napisał/a:
Chętnie będziemy informować o tym co się dzieje, aczkolwiek skądś informacje muszą do nas trafiać.
skoro robi się coś publicznie to i trzeba się liczyć z krytyką, tak to już jest niestety - skoro powstał portal o Górznie to jako Górznianin chciałbym czasem zajrzeć i dowiedzieć się czegoś co się wydarzyło w czym z racji braku czasu nie mogłem uczestniczyć osobiście.Podobno od teraz miało być inaczej
Nawiasem mówiąc to tego typu odpowiedzi są niczym te m.in. o moście - nic się nie stało tylko barierka wpadła do wody a pan redaktor insynuuje.
_________________ "nie zawsze mów co wiesz, ale zawsze wiedz co mówisz"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum