Wysłany: 2009-09-02, 19:55 Nowe remontowane ulice w Górznie
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat nowo kładzonych ulic Pocztowa,Okręzna.Mnie na widok mojej starej ulicy krew zalewa jak mozna cos takiego zaprojektować i wprowadzic do uzytku.Ta ulica powinna zmienic nazwe na bunkrowa wszystkich chętnych zapraszam na zwiedzanie i komentarze.Pani projektantka to sie ni hu......ja zna na wykonywanej pracy dołkładam fotki.Jak by co to niezła miejscówka dla graffitowców
To chyba ma bardziej służyć niż wyglądać , a z tego co widzę ta betonowa ściana będzie robić jako murek odporowy dla tej skarpy (która pewnie po namoknięciu miałaby tendencje do obsuwania się na ulice).
Niezależnie od zastosowania, można tylko czekać, aż zacznie grzać po oczach wkomponowanymi w otoczenie intensynymi kolorami: różem, czerwienią, błękitem - jak brodnickie przystanki i "żłobek niskiego napięcia" po jednej z akcji smarowania
Przepraszam za mały (nie geometrycznie i bajtowo) oftopik: ten piękny żłobek miałem na myśli (nawiasem, wiemy już gdzie można było nabyć ADHD za młodu).
zlobek.jpeg Żłobek w czasach świetności ;) 22 stycznia 2005.
Wygląd wyglądem ale mozna było to inaczej zrobic mieszkałem tam tyle lat teraz to jak zacznie lać to dopiero bedzie zalewać mieszkania ale co tam bunkier bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum